Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Blog

Hoofdbeschermer Twins.

Hoofdbescherming bij kickboksen: Veiligheid voorop!

Kickboksen is een sport waarbij stoten en trappen naar het hoofd niet ongewoon zijn. Goede hoofdbescherming kan het risico op hoofdletsel aanzienlijk verminderen. Ontdek waarop jij moet letten bij het aanschaffen van hoofdbescherming.

De belangrijkste merken in het kickboksen

We lichten in dit blog vijf topmerken uit, uit het kickboksen op een rij. We belichten daarbij de belangrijkste attributen die je nodig hebt en vergelijken we de prijs en kwaliteit van deze topmerken.

Enkelkousen kickboksen.

Alles over enkelkousen voor kickboksers

Voor kickboksers is het essentieel om goed uitgerust te zijn met de juiste materialen. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn enkelkousen. In dit artikel behandelen we alles wat je moet weten over enkelkousen in de wereld van kickboksen.

Kickboksen voor kinderen.

Kickboksen voor kinderen

Kickboksen wordt vaak ten onterechte gezien als een agressieve sport, is in werkelijkheid een fantastische activiteit voor kinderen van alle leeftijden. Vechtsporten, waaronder kickboksen, zijn uitermate goed voor kinderen.

Kickboksen bitje.

Bitjes voor het kickboksen: de belangrijkste vragen beantwoord

Zoals bandages essentieel zijn voor handbescherming, scheenbeschermers voor je benen, is een bitje cruciaal voor het beschermen van je tanden en mond. In deze blog gaan we in op de meestgestelde vragen rondom bitjes; van de verschillende soorten tot de kosten en hoe ze moeten passen.

Bandage kickboksen.

Het belang van bandages bij kickboksen

Kickboksen is een intensieve en fysieke sport waarbij elke stoot telt, zowel in training als in competitie. In de wereld van kickboksen zijn bandages een onmisbaar onderdeel voor elke kickbokser. Wat bandages precies zijn en waarom ze zo belangrijk zijn, leggen we je graag uit.

Gewichtsklasse kickboksen.

Gewichtsklassen in het kickboksen: Alles wat jij moet weten.

Elke vechter dient in de juiste klasse te vechten om een eerlijk strijd te garanderen. Stel je eens voor dat dat je je aan het voorbereiden bent op een gevecht en vervolgens ontdekt dat je tegenstander 20 kilo zwaarder is! Dit is waarschijnlijk niet eerlijk!