Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Missie & visie

Onze visie en missie weerspiegelen de toewijding van Kickboksen.com aan de groei en bloei van kickboksen als sport en levensstijl, evenals aan het bieden van waarde aan kickboksers, sportscholen en liefhebbers van deze mooie sport.

Visie

Bij Kickboksen.com geloven we in de kracht van deze vechtsport om discipline, respect en gezondheid te bevorderen. Onze visie is om kickboksen te promoten en ondersteunen als een krachtige en positieve sport in Nederland en daarbuiten. We streven ernaar om een gemeenschap te creëren waarin kickboksers, sportscholen, fans en organisatoren samenkomen en kunnen groeien.

Missie

Onze missie is om de wereld van kickboksen te verrijken door het bieden van een platform waarop de sport kan gedijen. We willen sporters helpen bij het ontdekken van hun potentieel en de gyms waar je kan kickboksen, sportscholen ondersteunen bij het aantrekken van leden, en organisatoren helpen bij het promoten van evenementen.

Wij streven ernaar om een centrale bron te zijn voor alles wat met kickboksen te maken heeft, en we verbinden en inspireren de kickboksgemeenschap door middel van informatie, tools en mogelijkheden.

Video’s in de blogs

Een ander belangrijk onderdeel van deze website is de blogsectie. We bespreken daar video’s van anderen en schrijven kort uit wat de inhoud is van de video, zodat je snel kan beoordelen of het interessant voor je is. Veel plezier! Mocht je een (eigen) video besproken zien op dit platform, stuur ons dan even mailtje.