Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Start met kickboksen in Zwolle!

Bij het selecteren van de juiste kickboksschool in Zwolle is het belangrijk om te letten op de sfeer, de ervaring van de trainers en het aanbod van lessen. Een goede sportschool biedt een veilige en ondersteunende omgeving en bevordert respect en sportiviteit. Kies nu jouw sportschool en start met een gratis proefles.

Of je nu een ervaren kickbokser bent of de sport voor het eerst wilt uitproberen, kickboksen is in Zwolle voor iedereen toegankelijk. Denk je dat kickboksen een sport is vol agressie, heftige gevechten en bloed, wees dan gerust. Kickboksen draait namelijk niet om agressie, maar nou juist om controle, discipline en techniek. Voor beginners zijn er speciale beginnerslessen waar je de basis leert. Zo oefen je stoten en trappen op pads en bokszakken, niet op andere mensen. Andere uitgangspunten van kickboksen zijn:

  • Opbouwen van conditie

  • Je krachtiger en sterker voelen

  • Technische vaardigheden ontwikkelen

Je kan je helemaal uitleven en stukgaan, maar bang te zijn voor harde klappen is dus niet nodig!

Kickboksen op jouw eigen tempo

Iedereen kan kickboksen op zijn of haar eigen tempo leren. Trainers zorgen ervoor dat je de technieken op de juiste manier aanleert en dat je jezelf niet overbelast. Het gaat niet om het bijhouden van anderen, maar om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Laat je dus niet afschrikken! Kickboksen is een sport voor iedereen. Ontdek het zelf en boek vandaag nog jouw gratis proefles kickboksen in Zwolle!

Ben jij een gevorderde kickbokser?

Ook voor gevorderde kickboksers zijn er voldoende uitdagingen in kickboksen. Klassen voor de meer ervaren kickboksers bieden je de mogelijkheid om je techniek verder te verbeteren en eventueel te sparren in een gecontroleerde en respectvolle omgeving.