Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Over Kickboksen.com

Kickboksen in Groningen

In 2002 zocht ik in Groningen een sportschool waar ik kon gaan trainen. Een vriend van me tipte me de sportschool van Pim Spoelstra, fightgym Choy-bo. Het viel me op dat het lastig was om gym’s te vinden. Daarom heb ik toen alle gym’s die kickboksen aanbieden verzameld en een plekje gegeven op kickboksen.com.

Kickboksen.com in de internet archieven van web.archive.org

Samenwerken met Eurosport

Jarenlang was kickboksen.com het platform voor Nederlandse kickboksfans. In deze periode werd de K1 ongekend populair door de successen van de Nederlandse K1 legends Peter Aerts, Ernesto Hoost en Sem Schilt. Destijds waren de K1 wedstrijden te volgen op Eurosport, maar wisselden de tijden nog wel eens, waardoor ik een aantal keren de uitzendingen van Fightclub heb gemist. Ik heb toen Eurosport benaderd om de gewijzigde tijden op kickboksen.com te publiceren, zodat niemand meer een uitzending miste. Een samenwerking was geboren. Na mijn studie kreeg ik het te druk met mijn werk om er door te kunnen gaan. Uiteindelijk is de website offline gegaan omdat het niet meer te combineren was. Wat zonde!

Kickboksen.com in 2023 vernieuwd!

Daarom heb ik besloten om de website nieuw leven in te blazen. In juni 2023 is de vernieuwde opzet van de website live, met nog meer gym’s, PT’s en andere aan kickboksen gerelateerde websites. Staat je Gym er nog niet tussen stuur me dan even een berichtje via het contactformulier, dan neem ik de website op. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen? Abonneer je dan even op de nieuwsbrief, dan mis je niks. Het trainen heb ik inmiddels ook weer opgepakt, uiteraard bij Choy-bo.

Marc Schriemer