Doorgaan naar content

Cookies ­čŹ¬

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Van Buel Sports

Oss Bezoek website

Ontdek Van Buel Sports: de ideale sportschool voor judo, vechtsporten en groepslessen

Van Buel Sports is een vooraanstaande sportschool die bekend staat als een van de meest gastvrije in de regio. Hier worden bezoekers verwelkomd met open armen, want Van Buel Sports gelooft dat iedereen in staat is zijn eigen topprestatie neer te zetten.

Van Buel Sports biedt uitgebreide lessen aan voor zowel volwassenen als kinderen, waaronder Judo en diverse andere vechtsporten. Voor volwassenen zijn er boeiende groepslessen, zoals XCO, HIT, Go Outdoor, MMA en Kickboksen. Veiligheid en plezier staan hierbij centraal, en de lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus.

Wat maakt Van Buel Sports uniek?

In de fitnesszaal van Van Buel Sports staat hoogwaardige Technogym-apparatuur ter beschikking. Alle cardio-apparaten zijn uitgerust met tv's voor entertainment tijdens de training. Met een speciale sleutel hebben leden toegang tot hun eigen trainingsprogramma, volledig afgestemd op hun individuele wensen en doelen. De gebruikte hartslagmeters zorgen voor veilige en effectieve trainingen, waarbij het elastiek persoonlijk eigendom wordt.

Gedurende de dag staat een gediplomeerde fitnessinstructeur paraat voor persoonlijke begeleiding en om vragen te beantwoorden. Naast sportieve inspanning is er altijd ruimte voor een gezellig praatje, mogelijk onder het genot van een kopje koffie. Bij Van Buel Sports wordt iedereen persoonlijk begeleid naar het behalen van zijn of haar topprestatie.

Wil je de unieke ervaring van Van Buel Sports zelf ontdekken? Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een gratis proefles en de combinatie van topkwaliteit training en een gezellige sfeer ervaren. Neem contact op via de website of bel het aangegeven telefoonnummer. Van Buel Sports kijkt ernaar uit om iedereen te verwelkomen!

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.