Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Toms Kickboksen

Hengelo Bezoek website

Kickboksen in Hengelo

Bij Tom's Kickboksen krijg je de kans om niet alleen te fitnessen met hoogwaardige Panatta-apparatuur, maar ook om op verschillende manieren te genieten van kickboksen. Of je nu de voorkeur geeft aan leuke groepslessen waarbij techniek centraal staat en speels sparren aangemoedigd wordt, of je wilt helemaal losgaan op de bokszak om je conditie en snelheid te verbeteren, Tom's Kickboksen heeft opties en gevarieerde trainingen die passen bij jouw behoeften. Wat je ook kiest, ze delen allemaal dezelfde reeks voordelen:

  • Stressvermindering: Kickboksen is een uitstekende manier om stress te verminderen en je zorgen los te laten.

  • Verhoogd zelfvertrouwen: Doorzettingsvermogen en het beheersen van nieuwe vaardigheden dragen bij aan je zelfvertrouwen.

  • Verbeterde fysieke en mentale kracht: Kickboksen is een complete training die zowel je lichaam als geest versterkt.

  • Full-body workout: Deze sport activeert en versterkt spieren door je hele lichaam.

  • Verbeterde conditie: Door kickboksen te beoefenen, werk je aan het verbeteren van je algehele conditie en krijgt je energieniveau een flinke boost.

Bij Tom's Kickboksen kun je zowel lichamelijk als geestelijk groeien, terwijl je plezier beleeft aan fitness en kickboksen.

Bij welke andere sportscholen in Overijsel kun je nog meer kickboksen? Bekijk hier het overzicht.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.