Doorgaan naar content

Cookies šŸŖ

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

To The Max (TTM)

Terheijden Bezoek website

Kickboksen in Terheijden

Bij To The Max (TTM) wordt kickboksen tot in de puntjes beheerst. De kickbokstraining bij TTM is ontworpen om de technische aspecten van het kickboksen te perfectioneren. Tijdens deze training werk je aan uitgebreide bokscombinaties gevolgd door lichaamstrappen en (technisch) sparren. De training is volledig gericht op full-contact, en daarom zijn het dragen van een bitje en scheenbeschermers verplicht. Om aan deze training deel te nemen, is enige ervaring met kickboksen vereist.

technisch goed kickboksen

De kern van de kickbokstraining bij TTM draait om de technische aspecten van stoten, trappen, knieƫn en het samenstellen van vloeiende combinaties. Er wordt nadruk gelegd op houding en bewegingspatronen, en je zult geleidelijk aan het "kickboks spel" beter leren begrijpen en beheersen. Naast de technische elementen zul je merken dat je conditie aanzienlijk wordt verbeterd. De trainingssessies bij TTM variƫren tussen combinaties, aanvals- en verdedigingsspelletjes, en (technisch) sparren, zodat alle aspecten van kickboksen aan bod komen.

geen wedstrijdteam

Het is belangrijk om te benadrukken dat TTM geen wedstrijdteam is. Als je geĆÆnteresseerd bent in het deelnemen aan kickbokswedstrijden, kunnen ze je zeker helpen bij het aanscherpen van je techniek, kennis en voorbereiding die nodig is om succesvol deel te nemen aan wedstrijden.

Meer sportscholen die kickboksen aanbieden in de provincie Brabant vind je hier.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.