Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Tigers Gym Utrecht

Utrecht Bezoek website

Tigers Gym Utrecht - Kickboksen, Muay Thai en Streetculture

Wil je echt helemaal los met kickboksen in Utecht? Neem dan eens een kijkje bij Tigers Gym Utrecht, dé bestemming voor serieuze vechtsporttraining en het ontwikkelen van de Utrechtse Streetculture!

Kickboksen en Muay Thai

Tigers Gym Utrecht staat synoniem voor muay-thai/kickboxing. De gym, opgericht door de Creutzberg-familie, heeft diepe wortels in het thaiboksen. Met een scherpe focus op kickboksen en Muay Thai, biedt Tigers Gym Utrecht hoogwaardige training en coaching om vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek het aanbod:

  • Kickboksen: Leer de kunst van het kickboksen en verbeter je technieken onder begeleiding van ervaren trainers.

  • Muay Thai: Duik in de wereld van Muay Thai met intensieve trainingen en sparren.

Bekijk het rooster van Tiger Gym voor een geschikt moment voor jou om te gaan kickboksen.

Tigers Gym Streetculture

Bij Tigers Gym begrijpt men dat sport slechts een deel is van de Streetculture van Utrecht. Daarom gaat Tigers Gym verder dan alleen vechtsport en biedt ondersteuning aan diverse projecten die de streetculture van Utrecht verrijken. Ze hebben zelfs een eigen fonds opgericht waarbij de maandelijks locale initiatieven financieel steunen. Hoe vet is dat?!

Tigers Gym Streetculture Fonds

Heb je een creatief idee dat Utrecht vertegenwoordigt en de streetculture een boost geeft? Tigers Gym stelt €1250 per maand beschikbaar voor de beste ideeën. Bij Tigers Gym begrijpt men de uitdagingen waar men tegenaan kan lopen bij het realiseren van een droomproject. Daarom biedt Tigers Gym niet alleen financiële ondersteuning, maar ook een netwerk van experts en fysieke ruimtes om te helpen.

Bij Tigers Gym staan ze klaar om te begeleiden bij vergunningen, wetgeving, en alle andere obstakels waar je wel aandacht aan moet besteden om je project te laten slagen. Ook het gebruik de trainingsruimtes, vergaderruimtes en expositieruimtes om een project te realiseren zijn beschikbaar voor geselecteerde projecten.

Dien een projectvoorstel in - Geef jouw droom voor de Utrechtse Streetculture vleugels!

Aanvraagcriteria

Om in aanmerking te komen voor het Tigers Gym Streetculture Fonds, zijn er enkele eenvoudige criteria:

  1. Men moet Utrecht vertegenwoordigen.

  2. Het project moet bijdragen aan de Streetculture van Utrecht.

  3. De aanvrager mag niet ouder zijn dan 27 jaar.

  4. Tigers Gym vraagt om coole foto's van het project die door Tiger Gym gebruikt mogen worden.

Proefles kickboksen

Wil je gewoon lekker kickboksen bij Tiger Gym of een andere gym in Utrecht? Vraag dan hieronder een proefles aan of bekijk het overzicht van sportscholen waar je ook kan kickboksen in de stad Utrecht.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.