Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Sportschool Go4Harimau

Groningen Bezoek website

Harimau Fightclub Groningen

Bij Harimau Fightclub Groningen is kickboksen meer dan alleen een vechtsport; het is een moderne benadering van fysieke training met de nadruk op samenwerken, focus, techniek en bovenal plezier. Of je nu wilt trainen om de ring te betreden als een echte 'topper' of simpelweg je weerbaarheid wilt vergroten en fitter wilt worden, bij Harimau Fightclub ben je aan het juiste adres.

Onder begeleiding van een ervaren vechtsportinstructeur en pedagoog, Thom Baum Bletterman, leer je de finesse van het kickboksen. De trainingen zijn geschikt voor zowel junioren als volwassenen. Dus, als je klaar bent om jezelf uit te dagen, sterker te worden en te genieten van de opwindende wereld van kickboksen, nodigen we je van harte uit om deel uit te maken van onze trainingsgroep bij Go4Harimau Fightclub Groningen. Samen werken we aan jouw persoonlijke doelen en groei in deze geweldige sport.

Bij welke andere sportscholen in de provincie Groningen kun je nog meer kickboksen? Bekijk hier het overzicht.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.