Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Sportcentrum Enschede

Enschede Bezoek website

Sportcentrum Enschede: Een Huiselijke Sportschool in Enschede

Sportcentrum Enschede is een bescheiden, huiselijke sportschool in Enschede, waar een warme en gezellige sfeer heerst vanwege de beperkte omvang. De hele week door bieden ze diverse groepslessen aan, waaronder bodypump, buikspierkwartier, streetdance en nog veel meer.

Wat Sportcentrum Enschede uniek maakt, is de persoonlijke begeleiding, luxe douches, een sauna en de mogelijkheid om gratis kluisjes te gebruiken. Als extraatje kun je ervoor kiezen om een sportmassage bij te boeken om je fitnesservaring compleet te maken. Ontspan na je training in de gezellige lounge, waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie of een verfrissende shake.

Op hun website vind je veel informatie, maar ze zijn van mening dat een fitnesscentrum het beste persoonlijk kan worden ervaren. Daarom nodigen ze iedereen uit om Sportcentrum Enschede volledig vrijblijvend uit te proberen en te genieten van de warme, huiselijke sfeer die de sportschool biedt.

Bij welke andere sportscholen in Overijsel kun je nog meer kickboksen? Bekijk hier het overzicht.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.