Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Sportcentrum Bodewes

Veendam Bezoek website

Sportcentrum Bodewes: kickboksen voor jong en oud

Sportcentrum Bodewes, gevestigd in Veendam, staat bekend als de plek waar sport en plezier hand in hand gaan. Het centrum biedt een divers scala aan sportieve mogelijkheden, variërend van kickboksen tot andere dynamische groepslessen.

Kickboksen en Meer

Bij Sportcentrum Bodewes vinden sportliefhebbers van alle niveaus de perfecte plek om te kickboksen. Of je nu werkt aan je conditie, nieuwe zelfverdedigingstechnieken leert, of gewoon op zoek bent naar een leuke en uitdagende work-out, onze kickbokstrainingen hebben voor elk wat wils.

Kickboksen voor kids

Voor de jongere generatie biedt Sportcentrum Bodewes speciale lessen die zijn ontworpen om kinderen op een speelse manier in contact te brengen met sport, discipline en plezier.

Groepslessen voor Iedereen

Naast kickboksen zijn er diverse groepslessen beschikbaar. Of je nu van dansen, intensieve workouts of ontspannende lessen houdt, bij Sportcentrum Bodewes vind je zeker de perfecte groepsles.

Kom langs en ontdek zelf hoe sport en plezier samenkomen bij Sportcentrum Bodewes in Veendam.

Bij welke andere sportscholen in de provincie Groningen kun je nog meer kickboksen? Bekijk hier het overzicht.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.