Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Spallys

Amsterdam Bezoek website

Kickboksen in Amsterdam Oost bij Spallys

Ontdek de wereld van technisch uitdagende en plezierige (personal) kickbokstraining in Amsterdam Oost bij Spallys. De populariteit van vechtsport groeit gestaag, en kickboksen is nu een vast onderdeel van het aanbod bij vele sportscholen als groepsles.

Groepslessen en personal kickbokstraining

Bij Spallys kun je deelnemen aan groepstrainingen en personal kickbokstraining in onze gym, gelegen in Amsterdam Oost, dichtbij de Wibaustraat en de grote Albert Heijn. Kickboksen versterkt niet alleen je fysieke en mentale kracht, het is ook nog eens ontzettend leuk!

Online inschrijven

Je kunt je eenvoudig inschrijven voor onze trainingen via onze webshop. Het is van belang om altijd vooraf je les te boeken in ons ledensysteem, Virtuagym. Zelfs als je geen lid bent, ben je van harte welkom met een rittenkaart of voor een losse les. Onze lessen worden hoofdzakelijk in het Nederlands gegeven, maar we schakelen moeiteloos over naar het Engels indien nodig.

Heb je zin om mee te doen? Laat je gegevens hieronder achter, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen.

Andere gyms uit Amsterdam vind je hier.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.