Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Ontdek Kickboksen in Rotterdam!

Of je nu een doorgewinterde kickbokser bent of de sport voor het eerst wilt proberen, kickboksen in Rotterdam is mogelijk voor iedereen. Kies jouw favoriete sportschool hieronder of lees verder voor meer informatie.

Beginners maken zich vaak zorgen over agressie en het aankunnen van het niveau, vooral als ze verhalen horen over harde klappen en intense gevechten. Echter, de realiteit in de gym is vaak heel anders!

Kickboksen draait niet om agressie, integendeel. Kickboksen draait om controle, discipline en techniek. Voor beginners, zowel mannen als vrouwen, zijn er speciale klassen waar de basis wordt gelegd. Je leert stoten en trappen op pads en bokszakken, niet op elkaar. De focus ligt op het opbouwen van conditie, kracht en techniek, niet op vechten. Je hoeft dus niet bang te zijn voor klappen!

Vrouwen twijfelen soms of kickboksen iets voor hen is. Wees gerust, kickboksen is enorm empowering voor vrouwen. Veel sportscholen bieden zelfs dames-only klassen aan voor extra comfort.

Leren kickboksen op jouw eigen tempo

Iedereen kan kickboksen op zijn of haar eigen niveau. De trainers zorgen ervoor dat je de technieken op de juiste manier leert en dat je jezelf niet overbelast. Het gaat niet om het bijhouden van anderen, maar om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Dus, laat je niet intimideren! Kickboksen is een sport voor iedereen, vrij van onnodige agressie, waar ook jij welkom bent. Ontdek het zelf en boek vandaag nog jouw gratis kickboks proefles in Rotterdam!

Voor de ervaren kickboksers

Ook voor de meer ervaren kickboksers is er genoeg uitdaging te vinden. Gevorderde klassen bieden de mogelijkheid om je techniek te verfijnen en eventueel te sparren in een gecontroleerde en respectvolle omgeving, waarbij veiligheid altijd voorop staat.

Tips voor het kiezen van een sportschool

Let op bij het kiezen van een passende kickboksschool in Rotterdam op het volgende:

  • Sfeer; past de sfeer in de sportschool bij jou?

  • Ervaring van de trainers; een ervaren trainer kan jou als geen ander begeleiden!

  • Aangeboden klassen; hoe groot zijn de groepen, zijn er meer beginners of nou juist gevorderden?

Een goede sportschool biedt een veilige, ondersteunende omgeving en bevordert respect en sportiviteit. Kies nu jouw gym en start jouw kickboksavontuur in Rotterdam!