Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

NeRo Gym

Sneek Bezoek website

Kickboksen in Sneek bij NeRo Gym

Bij NeRo Gym Sneek ben je aan het juiste adres voor zowel kickboksen als MMA, of je nu jong of volwassen bent, beginner of gevorderd. Deze sportschool biedt lessen in deze opwindende vechtsporten, waar iedereen, ongeacht je ervaringsniveau, welkom is.

Voor de jeugd bieden ze speciaal ontworpen lessen om hen de basistechnieken en waarden van kickboksen en MMA bij te brengen. De ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en leerzame omgeving, waarin de jeugd zowel fysiek als mentaal kan groeien.

Volwassenen hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen die zijn afgestemd op hun behoeften en doelen. Of je nu wilt werken aan je conditie, techniek, zelfvertrouwen, of jezelf wilt uitdagen in deze disciplines, bij NeRo Gym Sneek helpen ze je graag jouw doelen te bereiken.

Als beginner word je begeleid in de basisprincipes van kickboksen en MMA, zodat je een sterke basis kunt opbouwen. Voor de meer gevorderde beoefenaars bieden ze uitdagende trainingen en de mogelijkheid om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Voor de dames zijn er ook lades-only lessen.

Het enthousiaste team staat klaar om je te verwelkomen en te begeleiden in je vechtsportreis. Schrijf je in voor een les bij NeRo Gym Sneek en ontdek de wereld van kickboksen en MMA.

De andere gyms uit de provincie Friesland waar je kan kickboksen vind je hier.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.