Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Nederlandse Kickboks Federatie (NKF)

Amsterdam Bezoek website

De Nederlandse Kickboks Federatie (NKF)

De Nederlandse Kickboks Federatie (NKF) is een toonaangevende organisatie die zich richt op de bevordering, regulering en ontwikkeling van de kickbokssport in Nederland. Opgericht om de kwaliteit en integriteit van de sport te waarborgen, speelt de NKF een essentiële rol in de kickboksgemeenschap van Nederland.

De NKF streeft ernaar om de sport toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of vaardigheidsniveau. Dit wordt bereikt door het organiseren en reguleren van wedstrijden, evenementen en competities voor zowel amateurs als professionals. Hierdoor krijgen vechters de kans om hun vaardigheden te tonen en zich te meten met anderen op nationaal en internationaal niveau.

De NKF werkt samen met gecertificeerde trainers, coaches en scheidsrechters om ervoor te zorgen dat de sport op een veilige en professionele manier wordt beoefend. De organisatie promoot de kernwaarden van discipline, respect, fair play en sportiviteit, waardoor de kickbokssport niet alleen fysiek uitdagend is, maar ook bijdraagt aan de karaktervorming van de beoefenaars.

Met een sterke focus op de ontwikkeling en groei van kickboksen in Nederland, is de Nederlandse Kickboks Federatie een belangrijke speler in het stimuleren van een gezonde levensstijl en het bevorderen van persoonlijke groei door de sport. De NKF blijft zich inzetten om de sport te laten floreren en de principes van respect, doorzettingsvermogen en gemeenschap te bevorderen binnen de Nederlandse kickboksgemeenschap.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.