Doorgaan naar content

Cookies ­čŹ¬

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Muay Thai Bond Nederland (MTBN)

Amsterdam Bezoek website

De Muay Thai Bond Nederland (MTBN)

De Muay Thai Bond Nederland (MTBN) is de nationale autoriteit die verantwoordelijk is voor de bevordering, regulering en ontwikkeling van Muay Thai, ook wel bekend als Thais boksen, in Nederland. De MTBN speelt een centrale rol in het ondersteunen en organiseren van Muay Thai-evenementen, competities en activiteiten in het hele land.

Opgericht met de missie om de authenticiteit en integriteit van Muay Thai te behouden, heeft de MTBN zich ingezet om de sport toegankelijk te maken voor zowel amateurs als professionals. De organisatie werkt nauw samen met gecertificeerde trainers, coaches en scheidsrechters om ervoor te zorgen dat Muay Thai-vechters zich kunnen ontwikkelen en op een veilige en verantwoorde manier kunnen concurreren.

Een belangrijk aspect van het werk van de MTBN is het bevorderen van de traditionele waarden van Muay Thai, waaronder respect, discipline, sportiviteit en fair play. Deze waarden worden niet alleen geïncorporeerd in de sportieve aspecten van Muay Thai, maar ook in de karaktervorming van de beoefenaars.

De MTBN is verantwoordelijk voor het organiseren van nationale en internationale wedstrijden, evenementen en kampioenschappen om Muay Thai op de kaart te zetten en vechters de kans te bieden hun vaardigheden te demonstreren op het hoogste niveau.

De Muay Thai Bond Nederland blijft zich inzetten voor de groei en ontwikkeling van Muay Thai in Nederland, en fungeert als een belangrijk orgaan om de sport te promoten en te laten bloeien binnen de Nederlandse gemeenschap van Muay Thai-beoefenaars.


Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.