Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Movin Gym

Alkmaar Bezoek website

Kickboksen in Alkmaar

Bij Movin' Gym ontwikkelt men op een unieke en actieve manier zowel lichaam als geest. Hier leert men effectieve zelfverdediging, vergroot men de weerbaarheid en versterkt het zelfvertrouwen. Movin' Gym werkt uitsluitend met gediplomeerde instructeurs van gerenommeerde instanties, zoals Skmo en Noc*Nsf, en is trots op de erkenning als s-bb erkend leerbedrijf.

In de kickbokstraining voor volwassenen (16+) staat de ontwikkeling van een stevige technische basis centraal. Deelnemers aan deze intensieve trainingen verwerven vaardigheden in trappen, stoten en beweging. De uitdaging ligt in het verleggen van fysieke en mentale grenzen en het opbouwen van conditie. Movin' Gym inspireert deelnemers om krachtig en explosief te reageren, wat leidt tot voortdurende verbetering van zelfvertrouwen en vaardigheden.

Bij Movin' Gym staat de overtuiging centraal dat kickboksen een krachtig middel is voor persoonlijke groei en empowerment. Sluit je aan bij Movin' Gym en ontdek de vele voordelen van deze boeiende sport. Word sterker, zelfverzekerder en bereik persoonlijke doelen terwijl men de techniek en discipline van het kickboksen beheerst. Welkom bij Movin' Gym, waar samen bewegen en groeien centraal staan!

Meer Gyms waar je kan kickboksen in Noord-Holland vind je hier.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.