Doorgaan naar content

Cookies ­čŹ¬

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

MFG Sports Academy

Heerlen Bezoek website

Muay-thaiboksen en kickboksen bij MFG Sports in Heerlen

Bij MFG Sports in Heerlen is de expertise en passie van hun trainers de drijvende kracht achter hun succes. Hier stellen we je voor aan de toegewijde professionals die je begeleiden op je reis naar fysieke fitheid, zelfverdediging en mentale kracht.

Marc - Hoofd Trainer

Specialiteiten: Kickboksen & MMA

Marc begon zijn reis in de vechtsportwereld al op jonge leeftijd. Sinds zijn zesde beoefent hij kickboksen en judo, en heeft hij deelgenomen aan talloze wedstrijden. Zijn trainingen onder leiding van Martijn de Jong legden de basis voor zijn succesvolle carri├Ęre. Op achttienjarige leeftijd verhuisde hij naar Limburg, waar hij zijn vaardigheden uitbreidde met Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ). Al snel begon Marc vrienden en kennissen te trainen en ontwikkelde hij een unieke trainingsaanpak die zelfverdediging, fysieke en mentale fitheid combineerde.

Zijn toewijding aan de sport en respect voor zijn trainingspartners hebben geleid tot de motto van MFG Sports: "1 Team 1 Taak." Vandaag de dag telt MFG ruim 400 leden en is het uitgegroeid tot een van de grootste vechtsportscholen in Limburg. In 2022 werd Marc terecht bekroond tot de beste trainer van de provincie Limburg.

Elmer - Trainer Muay Thai & MMA

Specialiteiten: Muay Thai & MMA

Elmer heeft zich in de afgelopen twee jaar bij MFG Sports Academy bewezen als Muay Thai en Mixed Martial Arts (MMA) instructeur. Zijn expertise ligt in Muay Thai, waarbij de nadruk ligt op clinchen, knie├źn en ellebogen. Later maakte hij de overstap naar MMA, waar het grondgevecht een prominente rol speelt. Zijn trainingen zijn ge├»nspireerd door het motto van zijn oude trainers: "work hard fight easy."

Bij MFG Sports Academy is de sfeer inclusief en heerst er respect voor iedereen. Of je nu recreatief wilt sporten of op wedstrijdniveau wilt trainen, hier vind je altijd een geschikte training. Elmer en het hele team streven ernaar om iedereen enthousiast te maken voor de sport.

Roy - Trainer Kickboksen & Kun Tao

Roy's reis begon met Judo in zijn jeugd, en op tienerleeftijd werd hij serieus geïnteresseerd in vechtsport. Hij trainde eerst in Kun Tao en stapte later over naar kickboksen en MMA bij Shouraki Gym in Aken, waar hij wedstrijden vocht in beide disciplines. Roy heeft ook getraind bij MD Martial Arts en Jego Gym, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte.

Enkele jaren geleden begonnen zijn zoontjes bij MFG te trainen, en Roy besloot zich ook aan te sluiten. Hij is nu een van de trainers bij MFG en staat bekend om zijn gevarieerde en energieke trainingsstijl. Bij MFG draait alles om variatie, met meerdere trainers en een diverse ledenpopulatie. Van wedstrijdvechters tot recreanten, iedereen traint met respect voor elkaar.

Bij MFG Sports in Heerlen staat de passie en toewijding van hun trainers garant voor hoogwaardige trainingen, ongeacht je vaardigheidsniveau. Kom langs en ontmoet het team dat je zal helpen je fitnessdoelen te bereiken en te groeien in de vechtsport.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.