Doorgaan naar content

Cookies šŸŖ

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Mejiro Gym Heerhugowaard

Heerhugowaard Bezoek website

Mejiro Gym Heerhugowaard: DĆ© Plek voor Kickboksen voor Volwassenen en Jeugd

Bij Mejiro Gym Heerhugowaard ontdekt men de opwindende wereld van kickboksen, waar hoogwaardige trainingen worden aangeboden voor zowel volwassenen als jeugd. De missie van Mejiro Gym is het creƫren van een positieve en ondersteunende omgeving waarin iedereen, van beginners tot gevorderden, zijn of haar kickbokstechnieken kan verbeteren.

Jeugd Kickboksen bij Mejiro Gym Heerhugowaard

Speciaal ontworpen voor de jeugd van 5 tot en met 15 jaar, zijn de jeugd kickbokslessen bij Mejiro Gym Heerhugowaard onderverdeeld in twee leeftijdscategorieƫn: 5 tot en met 11 jaar en 12 tot en met 15 jaar. Mejiro Gym Heerhugowaard legt de nadruk op de persoonlijke ontwikkeling van elk jeugdlid, met individuele aandacht om ervoor te zorgen dat elke jonge deelnemer de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft.

Tijdens de jeugdlessen wordt niet alleen gewerkt aan conditie, coƶrdinatie en stabiliteit, maar ook wordt de focus gelegd op het correct uitvoeren van essentiƫle kickbokstechnieken. Ervaren trainers zorgen voor een veilige en leuke omgeving waarin de jeugd niet alleen hun fysieke vaardigheden ontwikkelt, maar ook zelfvertrouwen en discipline opbouwt.

Volwassenen Kickboksen: Voor Beginners en Gevorderden

Mejiro Gym Heerhugowaard verwelkomt zowel beginners als gevorderden in de volwassenen kickbokslessen. Of men nu net begint met kickboksen of de vaardigheden wil aanscherpen, de deskundige instructeurs begeleiden op de reis naar verbeterde kracht, techniek en zelfvertrouwen. De trainingen zijn ontworpen om zowel uitdagend als plezierig te zijn, waardoor deelnemers niet alleen lichamelijk fit worden, maar ook mentaal sterker.

Ontdek de opwinding van kickboksen en bereik persoonlijke doelen bij Mejiro Gym Heerhugowaard. Neem vandaag nog contact op om een gratis proefles te plannen en te ervaren wat de hoogwaardige kickbokstrainingen te bieden hebben!

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.