Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Martial Fit

Berkel Rodenrijs Bezoek website

MartialFit, recreatief kickboksen in Berkel Rodenrijs

Bij MartialFit, de sportschool met een passie voor vechtsport, staat iedereen een fanatieke, leuke en veilige sportervaring te wachten. In een omgeving doordrenkt van onderling respect en de gemeenschappelijke drang om doelen te bereiken en elkaar te laten groeien in de vechtsport, onderscheidt MartialFit zich als een unieke bestemming in de hele regio.

Bij MartialFit ligt de nadruk op het recreatieve karakter van vechtsport. Hoewel de focus niet direct op wedstrijden ligt, betekent dit niet dat de trainingen niet intensief zijn. Integendeel, de lessen in kickboksen en MMA worden serieus aangepakt. Zelfs bij de bokszaktrainingen wordt er veel nadruk gelegd op het perfectioneren van de kickbokstechnieken. MartialFit heeft een unieke benadering van vechtsport, waardoor iedereen na de training nog in staat is om zonder problemen de volgende dag naar het werk of school te gaan. Dit maakt MartialFit tot een bijzondere plek voor sporters van alle niveaus en ambities.

Bekijk andere sportscholen waar je kunt kickboksen in de provincie Zuid-Holland.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.