Doorgaan naar content

Cookies šŸŖ

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Martial Arts Venlo

Venlo Bezoek website

Authentieke Muay Thai bij Martial Arts Venlo

Muay Thai, ook wel bekend als thaiboksen, is een eeuwenoude vechtsport met wortels die meer dan 1000 jaar teruggaan. Deze sport, afkomstig uit Thailand, wordt beschouwd als de meest effectieve staande ringsport en omvat technieken zoals stoten, trappen, knieƫn en ellebogen. De Muay Thai-lessen bij Martial Arts Venlo bieden een uitdagende training die iedereen gegarandeerd in topconditie brengt.

Waarom kiezen voor Muay Thai bij Martial Arts Venlo?

Bij Martial Arts Venlo begrijpt men dat Muay Thai niet alleen een sport is, maar ook een levensstijl. De authentieke Muay Thai stijl combineert traditie met moderniteit en richt zich op de kernwaarden van discipline, respect en fysieke fitheid.

Voor wie is Muay Thai?

Muay Thai bij Martial Arts Venlo is toegankelijk voor iedereen. Of ze nu ervaren vechtsporters zijn, recreatieve sporters, of zelfs als ze nog nooit eerder Muay Thai hebben beoefend, iedereen is van harte welkom. De trainingen worden aangepast aan het individuele niveau, en er wordt een ondersteunende en sportieve sfeer gecreƫerd waarin deelnemers kunnen groeien en leren.

De leraar - Dale Tan

De leraar, Dale Tan, heeft het thaiboksen in de jaren '80 in Venlo en Limburg geĆÆntroduceerd en beschikt over een schat aan ervaring in het trainen van sporters op alle niveaus. Bovendien is Dale actief betrokken bij het bestuur van de wereldbond voor Muay Thai, wat zijn kennis en toewijding aan de sport benadrukt.

Geschikt voor alle leeftijden

Muay Thai is een vechtsport die geschikt is voor zowel kinderen vanaf 6 jaar als volwassenen. Het biedt niet alleen fysieke voordelen, maar ook de mogelijkheid om zelfdiscipline en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Bij Martial Arts Venlo wordt de rijke traditie van Muay Thai gecombineerd met een inclusieve benadering, waarin iedereen welkom is om deel te nemen en te groeien, ongeacht leeftijd of ervaring.

Ervaar de kracht van Muay Thai bij Martial Arts Venlo

Bij Martial Arts Venlo gelooft men dat Muay Thai niet alleen een sport is, maar een pad naar persoonlijke groei en welzijn. Sluit je aan bij de gemeenschap van Martial Arts Venlo en ontdek de authentieke Muay Thai-stijl in een ondersteunende en respectvolle omgeving.

Schrijf je vandaag in voor een proefles Muay Thai bij Martial Arts Venlo en begin de reis naar fysieke en mentale kracht!

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.