Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Martial Arts Society (MAS)

Amsterdam Bezoek website

Ontdek Martial Arts Society (MAS) in Amsterdam Zuidoost

Welkom op het digitale visitekaartje van Martial Arts Society (MAS), gelegen aan Groeneveen 91D in Amsterdam Zuidoost. Bij MAS kun je op een plezierige manier Kick- en Thaiboksen, Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) en Mixed Martial Arts (MMA) beoefenen.

De trainingen worden geleid door bekwame trainers, met ruime ervaring in de vechtsport. Sensei (leraar) Clarence Thompson en Senpai Marcel Donk verzorgen de Kick- en Thaibokstrainingen.

MAS onderscheidt zich van andere kickbokscholen door de persoonlijke aandacht die aan elke vechter wordt gegeven. De trainers begrijpen dat geen enkele vechter hetzelfde is en dat iedereen over verschillende vaardigheden en behoeften beschikt. Dankzij de individuele benadering weet MAS het beste in elke vechter naar boven te halen.

Bij MAS zijn sporters verzekerd van hoogwaardige training en persoonlijke begeleiding. Als je klaar bent om je vechtsportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, ben je bij MAS aan het juiste adres. Kom en ontdek hoe MAS het beste in jou naar boven kan halen.

Ander Amsterdamse gyms waar je kan kickboksen vind je hier.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.