Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Martial Arts Academy Amsterdam

Amsterdam Bezoek website

Ontdek de wereld van Mixed Martial Arts (MMA) in Amsterdam

Bij Martial Arts Academy staat Mixed Martial Arts, ofwel MMA centraal. Het is een full-contact vechtsport die twee vechters samenbrengt die zijn getraind in verschillende vechtsportdisciplines. MMA omvat zowel stand-up- als grondgevechten en combineert een breed scala aan vechttechnieken, waaronder stoten en worstelen. De diverse technieken komen voort uit verschillende vechtsportstijlen zoals boksen, worstelen, jiu jitsu, judo en kickboksen.

MMA wint enorm aan populariteit de laatste jaren. Deze gevechtskunst een lange geschiedenis die teruggaat tot het Grieks-Romeinse tijdperk, waar het al te zien was op de Olympische Spelen. Veel historici zijn het erover eens dat de mixed martial arts van het oude Griekenland veel gemeen heeft met de moderne versie van deze discipline.

Bij de Martial Arts Academy wordt MMA serieus genomen; er wordt 6 dagen per week getraind!

De vechters werken samen om hun vaardigheden te verbeteren en hun passie voor MMA te delen. Kom trainen bij Martial Arts Academy en ervaar de kracht van deze oude, maar altijd evoluerende vechtkunst.

Ander gyms in Amsterdam waar je kan trainen vind je hier.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.