Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Majid Gym

Amsterdam Bezoek website

Majid Gym: familiegerunde Kickbokssportschool in Amsterdam

Majid Gym is geen gewone sportschool, het is een hecht familiebedrijf dat opereert in Amsterdam (en Hoofddorp). Deze sportschool wordt gerund door vier gepassioneerde broers, allemaal fanatiek kickboksers. De oorspronkelijke visie van hun vader is doorgegeven en voortgezet, met als doel de gemeenschappen van Hoofddorp en Amsterdam te voorzien van de allerbeste kickbokstrainingen.

Bij Majid Gym gaat het niet alleen om het vormen van het lichaam, maar ook om het ontwikkelen van de geest. Het team streeft ernaar om studenten te helpen hun zelfvertrouwen en discipline te vergroten, en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen. Of je nu een beginnende kickbokser bent of een doorgewinterde vechter, bij Majid Gym vind je de juiste training en begeleiding om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Majid Gym is meer dan alleen een plek om te trainen; het is een gemeenschap waar iedereen zich welkom voelt. Hier heerst een warme familiecultuur waar onderlinge steun en respect centraal staan. De sportschool is de plek waar iedereen wordt gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Sluit je aan bij Majid Gym en ervaar de kracht van de familie en de passie voor kickboksen.

Meer Amsterdamse sportscholen die kickboksen aanbieden.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.