Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

M Sports

Alkmaar Bezoek website

M Sports de bestemming voor kickboksen in Alkmaar

Bij M Sports worden bezoekers verwelkomd in een prachtige sportschool waar de focus ligt op kickboksen. M Sports hanteert een gestructureerd trainingsprogramma, met wekelijkse sessies voor zaktraining, techniektraining en de gelegenheid om te sparren.

kickboksen vanaf 7 jaar

M Sports staat bekend als de toonaangevende locatie voor hoogwaardige kickbokslessen, geschikt voor zowel volwassenen als jeugd vanaf 7 jaar. De sportschool beschikt over ervaren instructeurs en moderne faciliteiten, waaronder een ruime zaal met een boksring, aparte kleedkamers met sanitaire voorzieningen, en een aangename kantine met grote ramen. Hier kunnen bezoekers ontspannen met een kopje koffie terwijl ze genieten van de spannende actie in de zaal.

proefles om het te proberen

Indien men zelf wil ervaren hoe het is om bij M Sports te trainen, is het mogelijk om een afspraak te maken voor een proefles. Op deze manier kan iedereen de opwinding van kickboksen in een eersteklas sportschool beleven. Een bezoek aan M Sports is de eerste stap op weg naar een gezondere en krachtigere versie van zichzelf.

Andere sportscholen die kickboksen aanbieden in Noord-Holland vind je hier.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.