Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Loods of Fitness (Cool Gym)

Bunschoten-Spakenburg Bezoek website

Dé Muay-Thai specialist uit de provincie Utrecht

Bij Loods of Fitness genieten leden van een unieke ervaring: gediplomeerd Muay Thai-lesgeven, een zeldzaamheid in Nederland. Hierbij worden zelfs elleboog- en knietechnieken onderwezen, wat deze sportschool onderscheidt. De Muay Thai-trainingen behandelen alle essentiële aspecten van deze vechtsport.

jarenlange ervaring in Thailand

Wat deze trainingen nog specialer maakt, is de aanwezigheid van een trainer met een ongekende expertise. Met maar liefst 7 jaar wonen en werken in Thailand als Muay Thai-instructeur, is deze trainer de belichaming van authentiek Muay Thai in Nederland. Bij Loods of Fitness is Muay Thai niet slechts een sport, maar een ware levensstijl, geïnspireerd op de tradities en technieken uit Thailand.

kickboksen in De Loods

Coolgym brengt met trots het kickboksen in De Loods. Deze sport is toegankelijk voor volwassenen en kinderen, met speciale lessen voor de jonge enthousiastelingen. Onze kickbokstrainingen worden meerdere keren per week gegeven, waardoor iedereen de kans krijgt om op zijn of haar eigen niveau deel te nemen en te trainen. Vraag naar de mogelijkheden voor een proefles kickboksen bij Loods of Fitness.

Meer sportscholen die kickboksen aanbieden in de provincie Utrecht vind in ons overzicht.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.