Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Loeks Gym

Alkmaar Bezoek website

Loeks Gym: kickbokstraining op alle niveaus in Alkmaar

Bij Loeks Gym is jong en oud welkom voor kickbokstrainingen op zowel amateur-, gevorderd- als wedstrijdniveau, met afzonderlijke trainingen voor dames. Loeks Gym heeft al meer dan twee decennia ervaring in het verzorgen van kickbokslessen voor recreanten, gevorderden en wedstrijdvechters.

De lessen bij Loeks Gym volgen een erkende en bewezen trainingsaanpak die al tientallen jaren wordt toegepast door toonaangevende sportscholen over de hele wereld. De invloedrijke Mejiro-stijl is hier prominent aanwezig, omdat hoofdtrainer Peter Van Os zijn carrière heeft opgebouwd bij deze gerenommeerde sportschool en daar vele successen heeft behaald. De nadruk ligt op een grondige warming-up en het aanleren van de juiste basisvaardigheden.

De lessen bij Loeks Gym zijn uiterst gevarieerd en omvatten zowel zaktraining als technische trainingen, elk op vaste dagen volgens het lesrooster. Kickboksen draagt bij aan zowel een gezond lichaam als een gezonde geest, waarbij de trainingen zorgen voor een goede lichamelijke conditie. Bovendien versterken ze het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en het algemene welzijn.

Wacht niet langer en meld je aan voor een proefles bij Loeks Gym om zelf de voordelen van kickboksen te ervaren!

Andere gyms die kickboksen aanbieden in Noord-Holland vind je hier.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.