Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Kickboksen in Lelystad, ontdek het zelf!

Ongeacht je geslacht, leeftijd of ervaringsniveau, Lelystad heeft een geschikt aanbod kickboksscholen voor iedereen. Met focus op het versterken van je conditie, kracht en technische vaardigheden vind je hier een respectvolle omgeving voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hieronder vind je jouw favoriete sportschool, of lees verder voor meer informatie.

Kickboksen is meer dan een vechtsport

Bij kickboksen draait het niet om agressie, maar om controle, discipline en techniek. Voor beginners, zowel mannen als vrouwen, zijn er speciale klassen waar je de basisbeginselen leert. Hier leer je stoten en trappen op pads en bokszakken, niet op elkaar. De nadruk ligt op het opbouwen van conditie, kracht en techniek, niet op vechten. Je hoeft dus niet bang te zijn voor harde klappen!

Trainen op jouw eigen tempo

Professionele trainers in Lelystad staan klaar om je door je ontwikkeling heen te coachen. Ze begeleiden je in het aanleren van technieken en zorgen dat je uitdagingen vindt die bij jou passen, terwijl je steeds een stapje verder gaat. Het draait hier om jouw persoonlijke vooruitgang, niet om de competitie met anderen.

Stel het niet langer uit

Ervaar zelf wat kickboksen in Lelystad te bieden heeft. Iedereen, ongeacht achtergrond of niveau, is welkom. Proef de sfeer en vraag jouw proefles aan in Lelystad!