Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Lauzon Sports

Oss Bezoek website

Kickboksen bij Lauzon Sports in Oss

Nederland heeft een rijke geschiedenis van vooraanstaande kickboksers en staat wereldwijd bekend om zijn expertise in deze vechtsport. De unieke combinatie van nauwkeurig geplaatste stoten en verwoestende low kicks is wat kickboksen tot een opvallende en geliefde sport maakt.

Bij Lauzon Sports is iedereen welkom, ongeacht hun niveau of ervaring. Lauzon Sports leidt mensen op in de technieken die essentieel zijn voor de beoefening van kickboksen. De intensieve lessen worden professioneel begeleid en dagen deelnemers uit om het beste uit zichzelf te halen. Tijdens deze trainingen leren ze dat elke actie een reactie teweegbrengt, een waardevolle les die niet alleen van toepassing is binnen de sport, maar ook daarbuiten.

Ben je nieuwsgierig naar wat deze opwindende sport te bieden heeft? Bij Lauzon Sports kun je zelf ervaren wat kickboksen inhoudt. Meld je vandaag nog aan en ontdek de wereld van kickboksen onder begeleiding van ervaren professionals.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.