Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Kings Gym

Amsterdam Bezoek website

Kings Gym: vechtsporttraining onder Leiding van Eyob Michil

Bij Kings Gym krijg je de kans om te trainen onder de deskundige leiding van Eyob Michil, een opmerkelijke persoonlijkheid in de fitness- en vechtsportwereld. In de jaren negentig, op slechts 14-jarige leeftijd, ontvluchtte Michil Eritrea en zette hij een opvallende carrière op. Hij werd maar liefst twee keer Nederlands kampioen mix-fight, wat getuigt van zijn ongekende talent en doorzettingsvermogen.

Wat Eyob Michil uniek maakt, is zijn veelzijdigheid. Hij beschikt over een brede kennis en ervaring in het geven van groepslessen, fitness, personal training en voedingsadvies. Op het gebied van vechtsporten heeft hij expertise in disciplines zoals MMA, kickboksen, zaktraining, Krav Maga, klassiek boksen en zelfverdediging.

Wat Kings Gym onderscheidt van de rest is Eyob Michil's diepgaande kennis van personal training en voedingsadvies. Hiermee biedt hij een totaalervaring in de branche. Bij Kings Gym krijg je hoogwaardige fitness- en vechtsportbegeleiding op maat, waarbij jouw persoonlijke doelen en welzijn centraal staan. Kom en ontdek de voordelen van trainen met een ware kampioen en expert bij Kings Gym.

Meer Amsterdamse sportscholen die kickboksen aanbieden.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.