Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Kimekai Gym

Amsterdam Bezoek website

Bij Kimekai Gym: conditie, kickboksen en MMA in één!

Bij Kimekai Gym staat een unieke combinatie van conditietraining en diverse vechtsportdisciplines, waaronder kickboksen, karate en mixed martial arts (MMA), centraal. Deze trainingen zijn ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen, of je nu weinig ervaring hebt of nieuw bent in de wereld van vechtsport.

Bij Kimekai Gym draait alles om teamspirit, enthousiasme, wederzijds respect, een positieve mindset en het nastreven van persoonlijke doelen. De lessen zijn geschikt voor zowel volwassenen als jongeren vanaf 6 jaar oud. Of je nu je conditie wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen, stress wilt verminderen, of op zoek bent naar een moderne vorm van zelfverdediging en weerbaarheidstraining via kickboksen en karate, bij Kimekai Gym ben je aan het juiste adres.

De trainingen worden gegeven door ervaren trainers met een rijke achtergrond in vechtsport. Bovendien zijn er coaches beschikbaar om jongere deelnemers te begeleiden en te trainen. De trainingen variëren tussen conditie- en krachtgerichte sessies en trainingen die de nadruk leggen op techniek.

Kimekai Gym biedt een uitgebreide benadering van fitness en vechtsport, waardoor iedereen de kans krijgt om hun fysieke en mentale vaardigheden te ontwikkelen. Ontdek de voordelen van deze diverse en inclusieve benadering van training bij Kimekai Gym. Kom in actie en bereik je persoonlijke doelen met de ondersteuning van onze toegewijde trainers en coaches.

Meer Amsterdamse sportscholen die kickboksen aanbieden.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.