Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Kickboxing Sakura

Zoetermeer Bezoek website

Kickboksen Sakura Zoetermeer: Verantwoord Leren Kickboksen

Kickboksen Sakura in Zoetermeer verwelkomt leden vanaf 3 jaar in hun dojo. De sportschool biedt een variëteit aan kickbokslessen, zodat iedereen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau, de sport kan ontdekken en beoefenen.

Puppy Training voor de Kleintjes (3-5 jaar)

Vanaf 4 maart 2023 introduceert Kickboksen Sakura de Puppy Training op zaterdagochtend. Deze les is op maat gemaakt voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Hier leren de kleintjes op een leuke en speelse manier de basisprincipes van kickboksen.

Jeugdlessen (6-15 jaar)

Voor de jeugd biedt Kickboksen Sakura drie keer per week lessen aan. Deze jeugdgroep bestaat uit jongens en meisjes van 6 tot 15 jaar. De sportschool streeft naar een veilige en ondersteunende omgeving waar jongeren niet alleen kickboksen leren, maar ook werken aan zelfvertrouwen en discipline.

Volwassenen (16 jaar en ouder)

Kickboksen Sakura biedt drie keer per week kickbokslessen voor volwassenen aan. De lessen staan open voor dames en heren vanaf 16 jaar, ongeacht hun ervaringsniveau. Ervaren instructeurs helpen deelnemers bij het ontwikkelen van technische vaardigheden, kracht en conditie.

Ladies Only Training

Dames vanaf 16 jaar kunnen deelnemen aan de "Ladies Only" training, die twee keer per week wordt aangeboden. Deze sessies bieden vrouwen een unieke kans om in een comfortabele omgeving aan hun kickboksvaardigheden te werken.

Bij Kickboksen Sakura staat de individuele sporter centraal, ongeacht hun niveau. De sportschool streeft naar een inclusieve sfeer waarin iedereen met plezier kan sporten en groeien. Of je nu recreatief traint of de ambitie hebt om deel te nemen aan kickbokswedstrijden, de lessen zijn afgestemd op persoonlijke behoeften.

Word lid van de dojo in Zoetermeer en ontdek de voordelen van kickboksen in een veilige en ondersteunende omgeving. Leer verantwoord kickboksen bij Kickboksen Sakura en bereik persoonlijke doelen met begeleiding van ervaren instructeurs.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.