Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Kickboksen Zuidas

Amsterdam Bezoek website

Kickboksen Zuidas trainen met de ervaren Erkan

Bij Kickboksen Zuidas staat Erkan aan het roer, een doorgewinterde vechtsporter met een indrukwekkende staat van dienst. Erkan heeft deelgenomen aan meer dan 100 toernooien en heeft daarbij meer dan 60 lokale en regionale titels op zijn naam geschreven. Zijn passie voor vechtsport en zijn expertise zijn groot.

Tijdens zijn actieve vechtcarrière begon Erkan zijn eigen sportschool, genaamd Taesun '93. Hier trainde hij niet alleen zelf als wedstrijdvechter, maar coachte hij ook bekende vechters, en deelde hij zijn kennis en vaardigheden met anderen.

Sporthal De Pijp

Bij Kickboksen Zuidas, gevestigd in Sporthal de Pijp, biedt Erkan boks- en kickbokslessen op zowel individueel niveau als voor groepen. Daarnaast zet hij zich in voor teambuilding sessies, zowel voor scholen als bedrijven. Hierbij maken (kick)boksen, taekwondo en bootcamp deel uit van het programma om hechte teams te smeden.

De lessen bij Kickboksen Zuidas zijn intens en dynamisch, met de nadruk op het opbouwen van conditie en zelfvertrouwen. Deelnemers kunnen uitdagende trainingen verwachten met een sterke focus op techniek, zelfverdediging en incasseringsvermogen. Erkan's passie en toewijding voor vechtsport worden weerspiegeld in elke les.

Kom en ontdek hoe je jezelf kunt verbeteren en sterker kunt worden onder zijn deskundige begeleiding bij Kickboksen Zuidas.

Trainen bij een andere Amsterdamse gym? Bekijk hier welke er nog meer zijn.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.