Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Kickboksen in Roosendaal bij Move On

Roosendaal Bezoek website

Sporten met het Gezin bij Move On Roosendaal

Move On in Roosendaal, gevestigd vlakbij het centrum, biedt gezinnen de ideale bestemming voor een actieve en gezonde levensstijl. Hier ontdekt men een uitgebreid aanbod van faciliteiten onder één dak, waaronder fitness, wellness, zwembad en een reeks opwindende groepslessen, waaronder (kick)boksen voor alle leeftijden.

Een Levensstijl met Move On

Move On is veel meer dan enkel een sportschool; het is een statement van toewijding aan gezondheid en welzijn. Bij Move On geloven ze in sporten, ontspannen en genieten met de hoogst mogelijke resultaten. Ongeacht of je als individu sport of met je gezin, persoonlijke aandacht en professionele kennis vormen de kern van hun aanpak om jouw succes te garanderen.

Uitgebreide Faciliteiten

  • Fitness: De state-of-the-art fitnessfaciliteiten bieden mogelijkheden voor zowel beginners als ervaren sporters. Deskundige instructeurs staan klaar om je te begeleiden.

  • Wellness: Ontspan en verjong in de wellnessruimte met sauna's, jacuzzi's en andere ontspanningsmogelijkheden om na het sporten tot rust te komen.

  • Zwembad: Ons zwembad biedt mogelijkheden voor zowel recreatief zwemmen als serieuze zwemtraining.

  • Kindersporten: Voor gezinnen bieden we diverse sport- en bewegingsactiviteiten voor kinderen, zodat het hele gezin kan deelnemen en plezier kan beleven.

  • Groepslessen (Kick)boksen: Voor liefhebbers van (kick)boksen zijn er spannende groepslessen beschikbaar, ideaal voor iedereen die de energie en de uitdaging van deze vechtsporten wil ervaren.

Een Gezonde Gezinsleven bij Move On

Bij Move On begrijpen ze dat een gezonde levensstijl begint in het gezin. Daarom streven ze ernaar om jou en je dierbaren te ondersteunen in jullie reis naar een actiever en gezonder leven. Hun uitgebreide faciliteiten, deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat jij en je gezin de resultaten behalen die jullie verdienen.

Bezoek Move On in Roosendaal en ervaar de kracht van sporten met het gezin. Schrijf je vandaag nog in en ontdek een gezondere toekomst voor jou en je dierbaren!

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.