Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Gym Royale

Amsterdam Bezoek website

Gym Royale: excellente kickbokstrainingen onder Leiding van Paul Lamoth

Bij Gym Royale beschikken ze over een team van de allerbeste kickbokstrainers, allemaal onder de bekwame leiding van Paul Lamoth. Of je nu een beginner bent die de eerste stappen wil zetten in de wereld van kickboksen, of een ervaren topatleet die zich wil voorbereiden op de volgende wedstrijd, bij Gym Royale ben je aan het juiste adres.

De trainingsmogelijkheden binnen deze discipline zijn veelzijdig en ontworpen om aan de behoeften van verschillende niveaus en doelen te voldoen. Als beginner kun je rekenen op een perfecte introductie in de sport en begeleiding door ervaren trainers. Voor de ervaren atleten biedt Gym Royale intensieve trainingen om je voor te bereiden op je volgende competitie.

De trainingsvormen omvatten zaktraining, techniektraining, padsessies en spartrainingen. Bovendien is het mogelijk om een combinatie van deze trainingsmethoden te volgen, afhankelijk van de behoeften en vaardigheden van de groep.

Bij Gym Royale staat kwaliteit en professionele begeleiding voorop, zodat elke sporter het beste uit zichzelf kan halen. Doe mee en ontdek hoe kickboksen jou kan helpen je doelen te bereiken, ongeacht je ervaringsniveau.

Andere Amsterdams gym waar je kan kickboksen.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.