Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Gideon's Gym

Almelo Bezoek website

Gideon's Gym: de plek voor kickboksen en persoonlijke groei.

In Almelo is Gideon's Gym al 25 jaar lang dé plek voor Kickboksen. Met een schat aan ervaring met het kikckboksen, draait het bij Gideon's Gym niet alleen om de kunst van het vechten, maar ook om de fysieke en mentale fitheid van hun leden.

Deze kickboksschool in Almelo biedt dagelijks een scala aan groepslessen, workshops en persoonlijke trainingen aan, allemaal ontworpen om leden te helpen in hun ontwikkeling. Hier krijg je niet alleen training in technieken en vechtkunst, maar ook waardevolle informatie over gezonde voeding en algemene gezondheid.

Bij Gideon's Gym is het doel duidelijk: leden helpen om op korte termijn hun persoonlijke doelen te bereiken én te behouden. Dit kan variëren van gewichtsverlies, een fitter en vitaler gevoel, het opbouwen van fysieke en mentale kracht, tot het vergroten van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van stressbestendigheid.

Bij Gideon's Gym Almelo is kickboksen meer dan alleen een sport; het is een reis naar persoonlijke groei en welzijn. Als je op zoek bent naar een plek waar je je doelen kunt verwezenlijken en tegelijkertijd aan jezelf kunt werken, dan is Gideon's Gym de perfecte bestemming.

Bij welke andere sportscholen in Overijsel kun je nog meer kickboksen? Bekijk hier het overzicht.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.