Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Fit met BAS Kickboksen

Amsterdam Bezoek website

Fit met Bas: jarenlange ervaring in vechtsportwereld

Het verhaal van Bas is er een van vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Op slechts 22-jarige leeftijd stapte hij de vechtsportwereld binnen en vocht na een jaar al zijn eerste A-klasse (professioneel niveau) partij. Bas trainde ook bij enkele van de meest prestigieuze teams en onder begeleiding van top coaches. Hij maakte deel uit van Team Golden Glory onder leiding van de beroemde Ramon Dekker en trainde bij Team SuperPro onder begeleiding van Dennis Krauweel.

Bas heeft indrukwekkende prestaties geleverd in de A-klasse van de WFCA, met overwinningen en succesvolle verdedigingen van de volgende titels:

  • Europees Kampioen in 2008 en 2007

  • Benelux Kampioen in 2006

  • Nederlands Kampioen in 2005 en 2004

Naast zijn Europese triomfen heeft Bas ook de oversteek gemaakt naar Amerika, waar hij professioneel MMA vocht. Daar kreeg hij training van niemand minder dan Dan Henderson, een UFC-veteraan, en verfijnde zijn vaardigheden in MMA en worstelen. Hij trainde ook bij Fight Syndicate en werd een nog completere vechtsporter.

De reis van Bas door de vechtsportwereld heeft een schat aan ervaring en kennis opgeleverd. Vandaag de dag deelt hij zijn passie voor fitness en vechtsport met anderen via "Fit met Bas." Boek een proefles om het een keer te proberen.

Andere Amsterdams gym waar je kan kickboksen.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.