Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Fit Form

Enschede Bezoek website

Bij Fit Form Sport & Gezondheidscentrum staat gezondheid centraal, en iedereen is van harte welkom om aan zijn of haar welzijn te werken. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, een student, huisvrouw, topsporter, senior, gehandicapt, of revaliderend; dit centrum biedt fitnesslessen en begeleiding voor iedereen die zijn of haar gezondheid serieus wil nemen.

Dit centrum stelt deskundige begeleiding ter beschikking, zodat je kunt werken aan een gezonde leefstijl op een manier die bij jou past. Het team van gezondheidsdeskundigen staat dagelijks paraat om je te helpen op je reis naar een gezonder leven. Bovendien is aan het instituut een sportmedisch adviescentrum (SMA) gekoppeld, en kun je gebruikmaken van diensten zoals fysiotherapie, osteopathie en acupunctuur.

Kickboksen bij Fit Form

Bij Fit Form Sport & Gezondheidscentrum is kickboksen een belangrijk onderdeel. Deze vechtsport draagt bij aan een algehele conditie, versterkt kracht, verbetert lenigheid en cultiveert discipline en wederzijds respect.

Tijdens een kickbokstraining ontwikkelen mensen niet alleen een sterk en strak lichaam, maar vergroten ze ook hun zelfvertrouwen. De mentale en fysieke weerbaarheid die ze opbouwen, leert hen om uit te delen en incasseren, en draagt bij aan een positieve karaktervorming.

Bij Fit Form omarmen ze de waarden van discipline, wederzijds respect en persoonlijke groei. Tijdens de kickbokstrainingen maken ze gebruik van diverse trainingsmethoden, waaronder het werken met pads, bokszakken en sparringpartners.

Bij welke andere sportscholen in Overijsel kun je nog meer kickboksen? Bekijk hier het overzicht.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.