Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Fit & Fight

Hardenberg Bezoek website

Kickboksen in Hardenberg?

Dat kan bij FIT&FIGHT. Martin Spoolder is de eigenaar FIT&FIGHT, gevestigd in Hardenberg. Martin heeft meer dan 20 jaar ervaring met kickboksen (Muay Thai), wedstrijdvechten en het verzorgen van (kick)bokstrainingen.

Wat FIT&FIGHT onderscheidt, is het prestigieuze Keurmerk Vechtsportautoriteit dat ze mogen dragen. Dit keurmerk is een bewijs van hun toewijding aan veiligheid, kwaliteit en professionaliteit in de wereld van vechtsporten. Het certificaat dekt de eisen met betrekking tot faciliteiten en uitrusting, gezondheid, sporttechnische expertise, gedragsnormen en het aanpakken van ongewenst gedrag. Dit belangrijke keurmerk is uitgereikt door de Nederlandse Vechtsportautoriteit, een onafhankelijk orgaan dat toezicht houdt op kickboksen, thaiboksen en mixed martial arts in Nederland.

Bij FIT&FIGHTis een kickboksschool die zich inzet voor kwaliteit, veiligheid en het bevorderen van vechtsport op de juiste manier.

Bij welke andere sportscholen in Overijsel kun je nog meer kickboksen? Bekijk hier het overzicht.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.