Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Fight Team 050

Groningen Bezoek website

Wil je kickboksen in Groningen?

Wat leuk dat je wilt gaan kickboksen! Dat kan bij Fight Team 050.

Fight Team 050 staat voor toegankelijkheid en inclusiviteit. Hier draait het om verschillende aspecten van vechtsport: techniek, conditie, teamwork, en onderlinge ondersteuning. De drie belangrijkste disciplines zijn MMA (Mixed Martial Arts), kickboksen en boksen, en je kunt zelfs kiezen voor een combinatie van deze drie lessen.

In een gezellige groep ontdek je de wereld van vechtsport, ongeacht je niveau. Groepen worden bewust niet te groot gemaakt, zodat er altijd persoonlijke aandacht is, wat essentieel is bij het leren van een nieuwe sport.

Ook gevorderde vechtsporters vinden bij Fight Team 050 ruimte voor verdere ontwikkeling, met begeleiding van ervaren trainers die al velen naar de ring hebben geleid. Welkom bij Fight Team 050, waar iedereen zich thuis kan voelen.

Heb je interesse om een proefles te volgen bij Fight Team 050? Bekijk dan de mogelijkheden op de website of vul onderstaand formulier in.

Bij welke andere sportscholen in de provincie Groningen kun je nog meer kickboksen? Bekijk hier het overzicht.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.