Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Fight Beck Center

Amsterdam Bezoek website

FIGHT BECK: De Krav Maga en Martial Arts zelfverdedigingsfilosofie in Amsterdam

FIGHT BECK is dé gym voor wie op zoek is naar een effectieve zelfverdedigingsfilosofie die Krav Maga en andere Martial Arts combineert. In maart 2019 opende FIGHT BECK haar eigen sportcentrum in het bruisende hart van Amsterdam. Hun missie? Het vergroten van de weerbaarheid van vrouwen en kinderen, zodat zij met vertrouwen en veiligheid door het leven kunnen gaan.

zelfverdediging

Bij FIGHT BECK draait alles om zelfverdediging, en de lessen zijn ontworpen om praktische vaardigheden aan te leren die van onschatbare waarde kunnen zijn in het dagelijks leven. Maar dat is niet alles wat ze te bieden hebben. Naast de zelfverdedigingslessen kun je bij FIGHT BECK ook genieten van hoogwaardige personal training, waarbij individuele aandacht centraal staat om je persoonlijke doelen te bereiken.

FIGHT BECK is meer dan alleen een sportcentrum. Het biedt een gemeenschap van ondernemers actief in de massage, health en beauty industrie. Hier kun je terecht voor een scala aan diensten om je lichamelijke en geestelijke welzijn te verbeteren.

Benieuwd naar wat FIGHT BECK te bieden heeft? Neem gerust een kijkje op hun website en aarzel niet om persoonlijk langs te komen. Ontdek hoe FIGHT BECK je kan helpen sterker en zelfverzekerder in het leven te staan, en Amsterdam veiliger te maken.

Meer Amsterdamse sportscholen die kickboksen aanbieden.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.