Doorgaan naar content

Cookies ­čŹ¬

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Evolution Sports

Amsterdam Bezoek website

Evolution Sports kickboksen Korean style

Bij Evolution Sports zet de organisatie zich al jaren in om mensen van alle leeftijden te motiveren om het beste uit henzelf te halen en zo een gezond en gelukkig leven te leiden. Voor Evolution Sports is Martial Arts echt een 'manier van leven,' en wie deze ervaring eenmaal heeft opgedaan, zal er de rest van zijn leven van profiteren. Mensen krijgen eruit wat ze erin steken, maar Evolution Sports staat altijd klaar om deze weg samen met hen te bewandelen.

Ontdek Korean Kickboxing bij Evolution Sports

Bij Evolution Sports kunnen geïnteresseerden Korean Kickboxing ontdekken. De Korean Kickboxing lessen combineren de boks- en traptechnieken uit het Thaise Muay Thai en het westerse kickboksen met de effectieve traptechnieken uit het Koreaanse Taekwon-Do. Het is een perfecte workout voor zowel jong als oud, wat niet alleen hun zelfvertrouwen een boost geeft, maar ook een stoere manier is om aan een gezond en sterk lichaam te werken.

Korean Kickboxing kan door iedereen worden beoefend, ongeacht leeftijd of voorkennis van vechtsporten. Het is de ideale manier om fysiek sterker te worden, stress te verminderen, meer zelfvertrouwen te krijgen en weerbaarder te worden. Doe mee en ontdek de voordelen van Korean Kickboxing bij Evolution Sports.

Andere gyms uit Amsterdam waar je kan kickboksen vind je hier.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.