Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

EN Sport Fight Academy

Rotterdam Bezoek website

Kickboksen in Rotterdam bij EN Sport Fight Academy

EN Sport Fight Academy is ontstaan uit de wens van een groep vrienden en familieleden om samen te komen en tegelijkertijd op een nuttige manier actief te zijn door middel van sport. Wat begon als wekelijkse bijeenkomsten, groeide al snel uit tot een groter geheel. Het vertrouwde gevoel van samenkomen in een bekende omgeving vormde de basis voor wat uiteindelijk de oprichting van EN Sport Fight Academy zou worden.

Met een groeiend aantal deelnemers aan de lessen, werd al snel duidelijk dat er een gemeenschap aan het ontstaan was. Als reactie op deze groeiende betrokkenheid en ambitie werd EN Sport Fight Academy opgericht als een jonge en enthousiaste stichting.

Bij EN Sport Fight Academy staat sporten in een vertrouwde omgeving centraal voor iedereen. Het doel is dat elke deelnemer kan deelnemen aan de maatschappij, ongeacht achtergrond of ervaring. Respect, persoonlijke aandacht en zorg voor ieders behoeften zijn kernwaarden die bij EN Sport Fight Academy hoog in het vaandel staan.

Hier vinden mensen niet alleen een plek om te sporten, maar ook een gemeenschap waar ze de warmte en ondersteuning vinden om hun persoonlijke doelen te bereiken, zowel fysiek als sociaal. EN Sport Fight Academy is een plek waar iedereen welkom is en waar samenkomen en samenzijn centraal staan, met de overtuiging dat sporten een krachtig middel kan zijn om mensen te verenigen en te inspireren.

Meer sportscholen in Zuid-Holland waar je kan kickboksen? Check deze link.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.