Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

DV-Sports

Alkmaar Bezoek website

Bij DV-Sports kickboksen in Alkmaar

DV-Sports in Alkmaar is dé meest complete vechtsportschool in de regio. Hier combineert men de kennis van nu met de gezelligheid van toen, waardoor het een unieke en gastvrije plek is voor zowel wedstrijdvechters als recreanten.

Bij ons vind je alles onder één dak. Onze faciliteiten zijn gericht op sport- en beweegadvies, met alleen gediplomeerde en ervaren trainers om je te begeleiden. We bieden diverse groepslessen in Kickboksen, Boksen, MMA en Yoga. Bovendien hebben we een breed scala aan aanvullende diensten, zoals fysiotherapie, mental coaching, massagetherapie en personal trainers om je te ondersteunen in je fitnessreis.

Bij DV-Sports maken we gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder de DBTA (Digital Boxing Trainer Assistent) en de Nextround bokszak, waarmee we metingen uitvoeren, analyses maken en je progressie monitoren. Dit stelt ons in staat om je trainingen te optimaliseren en de beste resultaten te behalen.

Onze vechtsportschool wordt geleid door Dave Vader, een bevlogen, gediplomeerde en ervaren trainer met een indrukwekkende achtergrond in zowel kickboksen als Mixed Martial Arts (MMA). Dave is zelfs een voormalig MMA-kampioen, en hij staat klaar om zijn kennis en passie met jou te delen. Sluit je aan bij DV-Sports in Alkmaar en ontdek de perfecte combinatie van expertise, toewijding en gezelligheid in de wereld van vechtsport.

Andere gyms uit Noord-Holland vind je hier.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.