Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Dipanegara Gym

Geleen Bezoek website

Ruim 30 jaar ervaring in Muaythai/Kickboxing

Bij Dipanegara geven ze al ruim 30 jaar zelfverdedigings- en kickbokslessen voor zowel jong als oud in Geleen. De vereniging werd oorspronkelijk opgericht als een vriendenclub in de jaren '80, vooral gericht op de Indonesische verdedigingskunst pencak silat. In 1994 is Dipanegara officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel als een vereniging waar zelfverdedigingssporten en kickboksen beoefend kunnen worden.

Fidi Muller, met meer dan 30 jaar ervaring in Muaythai/Kickboxing, staat aan het roer van alle groeps- en personal trainingen. Zijn expertise is indrukwekkend, en zijn betrokkenheid in de sport en onderwijs is aanzienlijk. Hij heeft een uitgebreide achtergrond, waaronder:

  • Bestuurslid van de Muay Thai Bond Nederland van 2000 tot 2008, waar hij de functies van penningmeester/secretaris en internationaal contactpersoon voor de IFMA heeft vervuld.

  • Betrokken bij de Muaythai Organisatie Nederland en verantwoordelijk voor het schrijven van de syllabus Assistent Leraar B.

  • National Director van de Wereldbond ISKA van 2013 tot 2017.

Naast zijn betrokkenheid in de vechtsport, heeft Fidi Muller ook uitgebreide ervaring in het onderwijs, variërend van voortgezet onderwijs tot MBO en speciaal onderwijs. Hij heeft onder andere sportlessen gegeven, begeleiding verzorgd voor de Koninklijke Landmacht, economische lessen in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs en lessen in rekenen, taal en gym in het primair onderwijs. Zijn passie en ervaring komen samen in het begeleiden van trainingen en het onderwijzen van anderen, en dat maakt hem een waardevolle aanwinst voor de sportschool.

Meer Limburgse gyms vind je hier.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.