Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

De Sport Fabrik

Losser Bezoek website

Kickboksen in Losser

Bij De Sport Fabrik kun je kiezen uit een indrukwekkend aanbod van meer dan 35 groepstrainingen per week, wat een enorme diversiteit en variatie aan lessen biedt. Deze groepstrainingen zijn de sleutel tot op een leuke, doelgerichte en enthousiaste manier werken aan je gezondheid, waarbij het boeken van resultaten van groot belang is.

Een van de dynamische trainingsopties is Kickboksen, waar je je stoten en traptechnieken kunt verfijnen. Tijdens deze sessies, gericht op het ontwikkelen van je vaardigheden, werk je aan combinaties en oefeningen met behulp van pads, kussens en bokszakken. Deze training richt zich niet alleen op technische verbetering, maar ook op het opbouwen van conditie en kracht.

Kickboksen gaat echter verder dan alleen fysieke aspecten; het leert je ook de kunst van het incasseren en het belang van lichaams- en geestesbeheersing. Deze veelzijdige training verbetert je conditie, versterkt je kracht, verhoogt je reactievermogen en vergroot je explosiviteit. Als kers op de taart bieden deze sessies de mogelijkheid om te sparren, wat niet verplicht is maar wel erg leuk en leerzaam kan zijn. Hier kun je de opgedane vaardigheden in de praktijk brengen en jezelf uitdagen op een dynamische manier. Kom en ontdek de wereld van kickboksen bij De Sport Fabrik, waar je zowel fysiek als mentaal zult groeien.

Bij welke andere sportscholen in Overijsel kun je nog meer kickboksen? Bekijk hier het overzicht.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.