Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Ciric Sports

Drachten Bezoek website

CiricSports: Dé Plek voor Muay Thai en Kickboksen

CiricSports is hét toevluchtsoord voor liefhebbers van Muay Thai en kickboksen. Deze sportschool heeft een sterke focus op deze opwindende vechtsporten en biedt een thuis voor zowel beginners als ervaren beoefenaars.

Muay Thai en Kickboksen voor Iedereen Bij CiricSports kun je terecht, ongeacht je ervaringsniveau. Of je nu nog nooit een trap hebt uitgedeeld of een doorgewinterde vechtsporter bent, er zijn lessen en trainingen die aan jouw behoeften voldoen. De gecertificeerde trainers zijn er om je vaardigheden te verbeteren en je te begeleiden op je sportieve reis.

Passie voor Muay Thai en Kickboksen CiricSports ademt Muay Thai en kickboksen. De trainers delen hun diepgaande kennis en passie voor deze vechtsporten met de leden. Je zult de opwinding en energie voelen zodra je de sportschool binnenstapt.

Proef de Sfeer Wil je de sfeer bij CiricSports proeven? De sportschool verwelkomt nieuwkomers met open armen. Proeflessen zijn beschikbaar, zodat je kunt ontdekken hoe Muay Thai en kickboksen jou kunnen helpen om fit te worden, zelfvertrouwen op te bouwen en plezier te beleven aan een nieuwe sport.

CiricSports is dé plek waar Muay Thai en kickboksen samenkomen. Word deel van deze gemeenschap en dompel jezelf onder in de wereld van vechtsport bij CiricSports.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.