Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Centurion Sports

Enschede Bezoek website

Centurion Sports; de thuisbasis voor vechtsportliefhebbers in Enschede

Bij Centurion Sports in Enschede staat vechtsport centraal. Deze gym biedt een uitgebreid scala aan vechtsportdisciplines, waaronder kickboksen, MMA (Mixed Martial Arts), Grappling en BJJ (Braziliaans Jiu-Jitsu). Maar dat is nog niet alles! Deze sportschool heeft ook bokszaktrainingen, technische kickbokstrainingen en biedt sporters de mogelijkheid om te sparren.

Of je nu een ervaren vechtsporter bent of nieuw bent in de wereld van vechtsport, Centurion Sports verwelkomt iedereen met open armen. Hier kun je onder deskundige begeleiding je vaardigheden aanscherpen en de discipline van vechtsporten omarmen. De gym heeft een gepassioneerd team van instructeurs dat klaarstaat om hun kennis en expertise met je te delen, of je nu traint voor zelfverdediging, conditie of om deel te nemen aan wedstrijden.

Het aanbod van vechtsporten en trainingsmogelijkheden bij Centurion Sports stelt sporters in staat om hun eigen pad te kiezen en hun persoonlijke doelen na te streven. Of je nu wilt werken aan je fysieke fitheid, zelfvertrouwen wilt opbouwen, of de competitie wilt opzoeken, deze sportschool biedt de ideale omgeving om je ambities waar te maken. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de Centurion Sports-gemeenschap en ervaar de opwinding van vechtsport in al zijn facetten!

Bij welke andere sportscholen in Overijsel kun je nog meer kickboksen? Bekijk hier het overzicht.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.