Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Boxing Fit/ Team Loeffen Kickboxing

Druten Bezoek website

Boxing Fit/ Team Loeffen Kickboxing uit Druten

Bij Boxing Fit Druten ben je aan het juiste adres voor kickboksen, MMA, bootcamp en personal training. Team Loeffen vormt een hechte sportfamilie waarbij de persoonlijke doelstellingen en ontwikkeling van elke sporter centraal staan.

Hier wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren van de techniek, fitheid en mentale weerbaarheid van iedereen. Of je nu de uitdaging zoekt van grensverleggende trainingen of liever op je eigen niveau traint, bij Boxing Fit Druten is er voor elk wat wils.

De sportschool heeft trots het keurmerk van de vechtsportautoriteit in Maas en Waal, wat getuigt van de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit in vechtsporttraining.

Dus waar wachten ze nog op? Sluit je aan bij Team Loeffen en bereik je persoonlijke fitnessdoelen met professionele begeleiding en ondersteuning. De toegewijde trainers staan klaar om sporters te helpen groeien, ongeacht hun ervaringsniveau. Ontdek wat Boxing Fit Druten voor jou kan betekenen.

Ander gyms waar je kan kickboksen in de provincie Gelderland vind je hier.

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.