Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Kickboksen

Bodystyle Healthcentre

Venlo Bezoek website

Thaiboksen en Brazilian Jiu Jitsu bij Bodystyle Healthcentre in Venlo

Bodystyle Healthcentre in Venlo is de plek waar sportliefhebbers van alle niveaus en leeftijden samenkomen om de authentieke kunst van thaiboksen en Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) te ontdekken. Dit moderne sportcentrum legt de nadruk op persoonlijke groei, fysieke fitheid en het aanleren van eeuwenoude vechtsporten.

Thaiboksen bij Bodystyle Healthcentre

Thaiboksen is niet zomaar een sport; het is een levensstijl. Bij Bodystyle Healthcentre begrijpen ze de diepgaande impact die thaiboksen kan hebben op iemands leven. De lessen hier combineren de rijke traditie van thaiboksen met eigentijdse benaderingen en leggen de nadruk op discipline, respect en het verbeteren van fysieke en mentale kracht.

Voor wie is thaiboksen?

Bodystyle Healthcentre biedt thaibokslessen aan voor verschillende doelgroepen, ongeacht je ervaringsniveau. Er zijn twee jeugdgroepen voor de leeftijden van 6 tot 9 jaar en van 9 tot 15 jaar. In de derde groep trainen de (jong)volwassenen (vanaf 16 jaar). De instructeurs passen de trainingen aan op jouw individuele niveau, en er heerst een ondersteunende en sportieve sfeer waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen.

Welke thaiboksen komen terug in de lessen?

  • Discipline: Thaiboksen vereist discipline en toewijding. Deze eigenschappen worden ook buiten de sportschool van onschatbare waarde.

  • Fysieke Fitheid: De intensieve trainingen verbeteren niet alleen je vechtvaardigheden, maar ook je algehele conditie.

  • Zelfvertrouwen: Het beheersen van thaiboksen geeft je het zelfvertrouwen om uitdagingen in het leven aan te gaan.

Brazilian Jiu Jitsu bij Bodystyle Healthcentre

Naast thaiboksen biedt Bodystyle Healthcentre ook Brazilian Jiu Jitsu aan. Deze Braziliaanse vechtsport richt zich op grondgevechten en technieken zoals klemmen en verwurgingen. Het is een geweldige aanvulling op thaiboksen en biedt een uitgebreide set van vaardigheden voor zelfverdediging en sportcompetitie.

Ontdek de Kracht van Authentiek Thaiboksen en Brazilian Jiu Jitsu

Bodystyle Healthcentre in Venlo is meer dan alleen een sportschool; het is een plek waar je kunt groeien, leren en jezelf kunt ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. Sluit je aan bij de gemeenschap van Bodystyle Healthcentre en ervaar de authentieke Thaiboks- en Brazilian Jiu Jitsu-stijlen in een ondersteunende en respectvolle omgeving.

Meld je vandaag nog aan voor een proefles thaiboksen of Brazilian Ji Jitsu bij Bodystyle Healthcentre in Venlo en begin je reis naar een gezonder, sterker lichaam en een sterke geest!

Ben je eigenaar?

Ben je eigenaar van deze gym en wil je automatisch proeflesaanvragen ontvangen via kickboksen.com? Meld je dan hier aan.